Preppy: 3 x Kombinera duffelnEtt plagg som rimmar med den stilen vi håller oss till här på bloggen är duffeln. Ett klassiskt plagg som inte heller hör till de absolut dyraste alternativen när det kommer till att köpa vinterjacka. Duffeln är ett plagg som ursprungligen använts inom flottan men det är också ett tidlöst plagg inom amerikansk collegekultur. Den klassiska duffel är en sådan ni ser överst, mörkblå med naturvita spännen. Sedan preppyns innefaktor höjts avsevärt så har en rad märken tolkat duffeln på nya sätt, en del tolkningar är riktigt snygga medan en stor del inte är värda att nämna. Letar man  efter en riktigt klassisk duffel så är Gloverall, som bland annat säljs på Nitty Gritty, ett bra tips. Annars finns det som sagt en rad andra märken som gjort nyskapande tolkningar av duffeln.


En duffel i funktionsmaterial matchas med en uppklädd preppyutstrsel, signerat Close up And Private.


Duffeln i brittisk tappning kombinerat med tartanmönstrade byxor och modell med
aristokratisk frisyr.


Gabriel

Kommentarer
Postat av: Emil

Hej jag undrar vart man kan få tag på duffeln på andra bilden ??

Mvh Emil

2010-11-30 @ 17:23:42
Postat av: ab

Är ganska övertygad om att den klassiska duffeln är något längre än på bilden ovan. Personligen har jag även svårt att kalla en jacka utan huva för duffel, men det kanske bara är jag.

2010-11-30 @ 18:59:26
Postat av: Gabriel

Duffeln är från en gammal Commes des Garcon-kollektion, så den finns inte att köa längre. Men man kan ju alltid kolla in Ebay och se om det finns där.Gabriel, Style by Lindberg

2010-11-30 @ 20:23:37
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0