Dagens Outfit: Ett kortare jackmode



Ett kortare jackmode har setts under den senaste tiden och detta i form av kortare skepparkavajer, dunjackor, fiskarjackor och workwearkavajer. Med andra ord har den senaste tiden bjudit på färre rockar än vi är vana vid och detta jackmode lär hålla i sig den närmaste tiden. Klassiker som trenchcoats och mackintoshrockar är självklara undantag. Dagens utstyrsel bjuder på en, förvisso svindyr, kortare jacka från Moncler. Trendmässigt kunde den inte ligga mer rätt i tiden då både marina influenser, arméinslag och funktionsmode har kombinerats på ett övertygande sätt och tillsammans med övriga plagg, också inspirerade av dessa trender, blir slutresultatet en eklektisk, personlig stil som de flesta unga män kan bära upp.

Jacka: Moncler Tröja: Nom de Guerre Skjorta: Brooks Brothers Black Fleece Jeans: Nudie Skor: Tricker's Väska: Asos Mössa: Naval Factory Clothing

Hugo

Kommentarer
Postat av: J

du har inte något tips på några fina skinnvantar?

2010-12-01 @ 16:05:56
Postat av: Per

Snyggt!



Går det att hitta den skjortan någonstans i Stockholm? Eller i lämplig webbshop?

2010-12-01 @ 19:56:35
Postat av: Mathias

Vart kan man köpa jackan, finns den i sthlm?

2010-12-01 @ 19:56:36
Postat av: Hugo

J: Jag ska försöka hitta något och klämma in det i något framtida inlägg.



Per: Det är faktiskt en oxfordskjorta och inte en i flanell som mönstret antyder. Dessvärre är den från vårkollektionen och den såldes på Nitty Gritty då.



Mathias: Det är möjligt men återkom om du fortfarande är intresserad efter att ha hört om priset som jag tror är 975 pund(!). En liknande finns dock från Penfield. På Nitty Gritty kostar den 2 595 kronor.



Hugo

2010-12-01 @ 20:39:39
URL: http://stylebylindberg.se/
Postat av: Robert

Fina grejer. Har faktiskt köpt väskan där från asos, väldigt prisvärd! Här är ett köptips från min blogg. 30% rabatt på 3 skitsnygga skjortor från Our Legacy.



http://fashionstealer.com/our-legacy-sea-weed-shirt-our-legacy-blue-green-japan-checks-our-legacy-bull-denim-indigo-glass-boutique-30-voucher-code/

2010-12-02 @ 13:23:46
URL: http://fashionstealer.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0