Dagens Outfit: Sagan om Oskar



Oskar satt på tåget mot Köpenhamn. Han reste ensam men hoppades på en resa fylld av nya bekantskaper och nya vänner. Sommarvärmen var påträngande men att ta av kavajen övervägde aldrig Oskar. Den var ny och han ville glänsa i den precis varje sekund av denna dag. Han var rätt nöjd över huvud taget, med livet, med sig själv och håret. Kanske mest håret egentligen men det var också den nya och oklanderliga James Dean-frisyren som gett upphov till hans belåtna syn på sig själv och sitt liv för tillfället. Att solen sken var inte heller något minus, konstaterade Oskar och kände sig genast som en betydligt mer modest person.

Kavaj:
Barbisio Skjorta: Finamore Napoli Shorts: Polo Ralph Lauren Skor: A.P.C. Glasögon: Oliver Peoples Armband: Lena.K

Hugo

Kommentarer
Postat av: Callevalle

Vad är detta för märklig berättelse? Varför bli han modest av att solen skiner? Känns som att du mest slänger in ord du gillar. Och utstyrseln är ju nästan samma som den i förra inlägget!

2010-04-20 @ 19:20:34
Postat av: Oscar

Det är klart lite solsken kan ge upphov till personlighetsförändringar! ;)

2010-04-20 @ 19:44:54
Postat av: Hugo

Callevalle: Jag tror att det är du som inte förstår. Han känner sig som en mer modest person av att uppskatta solskenet och inte bara materialistiska saker som Barbisio-kavajen. Angående utstyrseln i övrigt så håller jag med men denna är helt klart snyggare om du frågar mig.



Oscar: Verkligen, jag märker själv hur mycket lättare det är att ta sig genom skoldagarna när solen lyser utanför.



Hugo

2010-04-20 @ 19:54:36
URL: http://[email protected]
Postat av: SAOL

Modest: anspråkslös, försynt, blygsam

2010-04-22 @ 22:53:18
Postat av: Svenskalärarn

Förstår inte vad ni klagar på, om han väljer att njuta av solen istället för något materialistiskt är han just modest i sin smak.

2010-04-25 @ 17:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0