Dagens Outfit: Kungsträdgården


Jag har just kommit ut till Runmarö och ätit en schysst middag. Till tonerna av bland annat In Da Club blev det en trevlig skaldjurspasta. Kändes lite bisarrt om jag ska vara helt ärlig. Sedan  lyssnades det lite på Carl Orff, Matisyahu och Kent också, en ganska udda men trevlig blandning. Måste för övrigt påpeka att jag är ruggigt nöjd med These Glory Days-kavajen jag köpte härom veckan. Snygg att matcha till seglartröja men varför inte en skjorta med murarkrage? Imorgon kommer Gabriel ut och då blir det lite fotboll och vårstädning här ute. Från det ena till det andra, något i stil med detta skulle jag gärna flanera runt i någon gång i juni, i Kungsträdgården möjligen.

Kavaj:
Acne Skjorta: Acne Jeans: A.P.C. Skor: Converse Solglasögon: Moscot Skärp: J.Press

Hugo

Kommentarer
Postat av: Oscarius

Vad var det för kavaj du tjackade?

2010-04-24 @ 19:22:00
Postat av: Hugo

En mörkt blå ofodrad kavaj från These Glory Days. Köpt på SOLO för 999 kronor. Riktigt schysst, lite mer dressad variant.



Hugo

2010-04-24 @ 22:15:51
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: William

riktigt schysst blogg ni har. Följer ständigt era dagens outfit. Jag skriver om något mera dressat mode på min blogg, ta lite tid o kika på den. http://cronasmode.blogspot.com/

2010-04-25 @ 16:19:39
URL: http://cronasmode.blogspot.com/
Postat av: Hugo

Kul att du gillar bloggen, kollade just in på din och kom fram till att jag speciellt gillade inlägget om hängslen. Ska kika in lite då och då i fortsättningen.



Hugo

2010-04-25 @ 17:37:55
URL: http://stylebylindberg.se/
Postat av: magnus

vilken är den bästa butiken i stockholm för att köpa solglasögon om man är ute efter moscot, olivers peoples, eller lite ovanligare glasögon från rayban?



tack

2010-04-27 @ 18:44:32
Postat av: Hugo

Nätet är ju det bästa, annars är det Nitty Gritty som bland annat erbjuder Moscot, Our Legacys butik precis bredvid som erbjuder bågar från Cutler and Gross och Second Hand. Annars kan du säkert hitta info på brillor.blogg.se



Hugo

2010-04-27 @ 18:59:25
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0