Plagg: Vinterns största trend - Rutig Skjorta



Övre raden: Our Legacy, Our Legacy, A.P.C., Acne

Mittenraden: Gant, Polo Ralph Lauren, Whyred

Nedre raden: Workers, Acne, A.P.C.

Under både sommaren och hösten har vi sett massvis av rutiga skjortor i diverse olika färgkonstellationer. Under vintern är en rutig skjorta ett måste och för att hålla värmen föreslår jag att man köper en i flanell. Här ovan ser ni en liten inspirationsbild med några personliga favoriter och varianter. Själv hade jag tänkt gå och köpa den från Acne efter London-resan om det blir några pengar över vill säga. Här kommer i alla fall några tips och råd till dig som vill utöka din garderob med en rutig skjorta.

Råd:
Leta efter en skjorta med vit botten (se den från Our Legacy och den från Acne). Detta ger skjortan ett betydligt lugnare intryck än en helt tomterödskjorta som Whyreds Colin. Rött är annars ett både klassiskt och trevligt inslag i rutmönstret. Om du avser skjortan att bäras under v-ringad tröja eller en crew-neck så är kanske inte en flanellskjorta vad du söker.

Tips: Om du gillar den från Gant så har H&M en liknande för endast 249 kronor. Urban Outfitters har annars en riktigt tunn variant med vit botten och svart, grönt och gult rutmönster för 500 kronor.

Hugo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0