Veckans Outfit: My-Wardrobe


I förrgår gick jag in på My-Wardrobe och lade märke till en outfit som de verkligen lyckats med. Jag blev oerhört inspirerad och gjorde en riktig rip-off med samma skor och samma tröja och en liknande jacka. Jag valde ljusare jeans dock för att bryta av i färg mot skepparkavajen från Topman. Egentligen skulle ett par mörka jeans vara snyggare till skorna men med ett par nya fina jeans i byx-mappen är det svårt att hålla sig ifrån. Har en känsla av att ni kommer se de här jeansen flera gånger till. För övrigt så skulle jag faktiskt förespråka att bära jeansen över dessa kängor istället för uppkavlade över eller nedstoppade i kängorna.

Skepparkavaj:
Topman. Billigt alternativ från Topman som bevisar att även svart skepparkavaj kan fungera utmärkt. Det My-Wardrobe använde var också en svart rock även om den var från Burberry och betydligt längre och därför var svart det naturliga valet. Självklart spelade det in att tröjan var helt i gråskala.

Tröja:
Velour. Tröjan från Velour tycker jag är riktigt snygg, synd att det är en polotröja men jag tycker faktiskt att det fungerar under skepparkavaj. Det klassiska är väl att bära krämfärgad polotröja under men jag gillar verkligen den här typen av mönstrade tröjor.

Jeans: A.P.C. Indigo-blå jeans som är gjorda av A.P.C. för h(y)r collective. En av anledningarna till att jag använder mig av just dessa är att det är en grymt bra bild. Kombinerat med det jag tidigare skrev om jeansen så blev det ett självklart val. Såhär i efterhand känner jag att valet kanske borde fallit på de mörkare jeansen från de franska specialisterna.

Skor:
Tricker´s. Riktigt, riktigt snygga kängor från Tricker´s. Att man kan använda dem som något Brogues-liknande om man låter jeansen falla ned över dem ger kängorna en helt ny dimension. Tycker att dem färgmässigt är väldigt utstickande och matchar jeansen på ett fint sätt.

Mössa:
Maison Martin Margiela. Min senaste favorit som jag också visat upp tidigare här på bloggen är från Margiela. Tycker att det är oerhört trevligt med den här typen av tunnare mössa med ett vik just för att vecket blir betydligt tunnare och mössan ser mindre bylsig ut. Dessutom finns det flera smaskiga detaljer att som mössnörd sitta och gotta sig åt.

Hugo

Kommentarer
Postat av: Jesper A

"Att man kan använda dem som något Brogues-liknande"

det är ju brogues, iform av en brogueboot

2009-11-16 @ 00:07:41
Postat av: Hugo

Haha, jo det är sant men säg som en "brogue-lågsko" då.



Hugo

2009-11-17 @ 18:10:15
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0