Inget inlägg på grund av El Clasico

Inget inlägg ikväll alltså. Barca-fans, hata mig inte men Real är klubben i mitt hjärta. Tror dock på 3-1 till Barcelona. Känner mig för övrigt ganska ensam om att vara fotbollsfanatiker och modebloggare samtidigt.

Hugo

Kommentarer
Postat av: krille

real? real madrid??? klubben som får ny trupp samt tränare varje år, finns ingen känsla i den klubben för fem öre, den försvann tillsammans med zidane. För mig är det helt klart barca som gäller! För övrigt en ganska tråkig match med tanke på att endast 1 mål gjordes:)

2009-11-29 @ 21:12:37
Postat av: Hugo

Jag har aldrig hatat Zlatan så bottenlöst som ikväll. Själv förstår jag varför du håller på Barca och jag tycker att de kan spela helt fantastisk fotboll. Jag har alltid älskat real och även om de byter ut halva truppen på två säsonger så kommer jag alltid må lika bra efter en vinst.

För min del hade det gärna blivit fler mål, i alla fall från Reals sida och inte som förra mötet ;)



Hugo

2009-11-29 @ 22:23:28
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: CJ

Jag älskar också Real Madrid! speciellt Zidane, vilken magi han hade! Om det är någon i Barca som skulle gilla någon i Real Madrid så måste det vara Zidane. Jag gillar iniesta väldigt mycket trots att han lirar i Barca. Hoppas Gourcuff går till Madrid när tiden är inne.

Men Grattis Barca, det var en bra match och det var nära att Real Madrid fick ett mål.. Saknar dock magin och känslan som fanns när Ronaldo(the real one) Zidane, Makelele m.m lirade i Madrid.



2009-11-30 @ 01:27:01
Postat av: Frank&Rémy

Hugo Hugo Hugo! Om vi gillade dig och din blogg tidigare så gör vi det än mer idag. Tro fan att man blir glad när man ser att du är trogen real madrid fan som oss. Har varit det sen barnsben, det gick mer eller mindre i arv från farföräldrarna.



Men synd att matchen gick som det gick igår, tar dock inte förlusten så hårt. Vi skapade trots allt mest men tog ej vara på dem. Plus barca behövde segern mer än va vi behövde. Har ju varit värre om barca hade hamnat 4 poäng bakom redan trots att real har en "kris" som svensk media anser. Plus 2poäng bakom trots en snöplig förlust tack vare ett offside mål säger mig inte så mycket. Viktigaste är att ronaldo är tillbaka!

2009-11-30 @ 12:45:29
URL: http://www.whocaresitsonlyfashion.com
Postat av: Elsa

Själv är jag ett stort mode, rally,båt och snowbordfan.. Så jag tror inte att du har så konstiga intressen...

2009-11-30 @ 21:06:48
Postat av: Hugo

Skönt att höra att det finns lite fler Real-fans som läser. Vad gäller Ronaldo(the real one) så var det han som fick mig till den fanatiker jag idag är. VM 2002, jag minns att jag till och med klippte till Ronaldo-frisyren, nio år som man då var. När han flyttade till Real Madrid så började jag följa dem och sedan dess har jag verkligen följt vartenda steg som spelarna i Los Blancos tar.



Vad gäller förlusten så tog jag den inte alltför hårt. Det spel som Kaka och Ronaldo visade upp bådar gott för det fortsatta ligaspelet och Champions League.



Hala Madrid // Hugo

2009-11-30 @ 21:20:56
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Linus

Frank & Remy, gått i arv från farföräldrarna alltså? ja alla ville väll vara på god fot med Franco....

Nej, visca barca..

2009-12-01 @ 11:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0