Plagg: Axplock av OutdoorJag lånar konceptet stilkarta från Manolo och bjuder på lite outdoor-inspirerad bilder. Till skillnad från en outfit så menar jag inte att det här ska fungera som en utstyrsel, utan bara ett axplock av plagg som är snygga i sig. Vad jag menar med outdoor är en klädmässigt romantiserad bild av Into the Wild. Kanske en lite lös beskrivning men det amerikanska friluftslivet är en inspirationskälla som folk inte verkar kunna få nog av just nu.

Ryggsäck:
Gant Rugger Jeans: Nudie Skjorta: Polo Ralph Lauren Mössa: Berg & Berg Tröja: Polo Ralph Lauren Jacka: L.L. Bean Kängor: Red Wing Sockor: Billy Reid Film: Into The Wild

Gabriel

Kommentarer
Postat av: Martin

Appropå sånt här: ngn som vet var man kan få tag i Filsonväskor? Affärer som t ex tres bien har alltid slut, att importera från USA blir sjukt dyrt. Ngt annan svensk affär som har?

2010-12-11 @ 11:22:38
Postat av: Fredrik Karlsson

Martin: Nitty Gritty i Stockholm har ett mindre urval av Filson-väskor. Lycka till!Fredde

mydefofprep

2010-12-11 @ 16:49:15
URL: http://www.mydefofprep.blogspot.com
Postat av: Gabriel

Martin: Precis som Fredrik säger finns det på Nitty Gritty, annars så har www.111vox.com ett relativt stort urval av filsonväskor.Gabriel, Style by Lindberg

2010-12-12 @ 09:34:48
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Martin

Thanx! 111vox kan överraska positivt ibland. Fast fan vet om det inte får vänta tills en USA-tripp, kostar ju typ hälften där.

2010-12-12 @ 13:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0