Dagens Outfit: Nog talat om andra stilar för höstenSkogshuggarmodet har för en kort tid fått stå till sidan till förmån för alternativa  stilar till hösten. Innan vi fortsätter med del 2 av shoppingguiden, som förhoppningsvis postas imorgon, tänkte jag låta skogshuggarmodet göra en liten come-back på bloggen i denna rutiga utstyrsel. Finns det något mönster som är så förknippat med en viss stil så är det väl just rutor och skog- och jaktinfluerat mode. På samma sätt är väl smalrandiga skjortor väldigt förknippat med just motsatsen, nämligen elegans. Accessoarer som fina klockor, armband, slipsar, flugor och manchettknappar är inte att tala om, bär man accessoarer så är det enbart av funktionsanledningar. Detta får ses som något av en regel inom stilen, inga för glamourösa accessoarer. Att man bär snygga och samtidigt funktionella accessoarer skadar dock aldrig.

Väst:
Steven Alan Skjorta: Gant Rugger by ACL Jeans: Nudie Skor: Alden Mössa: Psycho Bunny

Hugo

Kommentarer
Postat av: Olof

Snyggt! Är Alden-kängorna från förra året eller är det nyheter? Har för mig att jag sett dem på Tres bien men hittar dem inte..

2010-08-24 @ 09:20:07
Postat av: Martin

Skorna finns på Nitty Gritty: http://www.nittygrittystore.com/product/category-shop-men-shoes/indy-boot

2010-08-24 @ 09:47:23
Postat av: Hugo

Olof: Nej, det är inga nyheter men de finns att köpa även nu. Bland annat på Nitty Gritty som Martin påpekade.Martin: Helt rätt!Hugo

2010-08-24 @ 15:57:57
URL: http://stylebylindberg.se/
Postat av: Q

Diggar Alden-kängorna som fan. Synd att dom är ganska dyra. En Käng-guide när du ändå är i farten? :)

2010-08-24 @ 21:00:14
Postat av: Hugo

Sådär, då var det klart.Hugo

2010-08-25 @ 20:11:43
URL: http://stylebylindberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0