Dagens Outfit: Tre måsten till sommaren


Till att börja med vill jag poängtera att byxorna ska vara slarvigt uppkavlade en bit så att ett par smått excentriska strumpor visas upp. Alternativt kan ett par brunbrända ben visas upp, men det viktiga är att man måste bryta av så att byxorna och skorna inte smälter ihop, någon som är lätt hänt när de är i samma färg. Varför heter då denna utstyrsel som den heter? Jo, en skjorta i detta slag, en kavaj med följsamma axlar och ett par Dockers-chinos är just måsten till sommaren 2010. Varför just smalaste modellen av Dockers-chinos då? Jo, passformen. De flesta chinos har en tendens att ge bäraren en rejäl langos-röv, vilket aldrig är trevligt. Det slipper du i dessa och de från Incotex möjligen. Dessutom är tyget i ett material som skrynklar sig snyggt när man kavlar upp dem. Jag är dock inte helt nöjd med hur denna utstyrsel tvingats få plats på 500 pixlar så för ultimat upllevelse får ni klicka på miniatyren nedan.



Kavaj: Boglioli Skjorta: 16thCollection Chinos: Dockers Skor: Brunello Cucinelli Glasögon: Oliver Peoples Armband: Bottega Veneta

Hugo

Kommentarer
Postat av: nils

Passformen på skjortan från 16th Collection är totalt värdelös. Jag är vanligtvis en helt vanlig small/48, denna var på tok för stor i formen samtidigt som den var för kort i både armar och längd. Skulle möjligen passa George Costanza, kort och tjock.

2010-05-03 @ 11:51:53
Postat av: Hugo

Jaha, tråkigt att höra men det är schysst att du delar med dig av detta till mig och andra läsare. Kan det ha varit just din skjorta annars? Ser bra ut på torson.



Hugo

2010-05-03 @ 17:34:21
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Oscar

nils, vad körde för storlek då? En M?

2010-05-03 @ 18:24:19
Postat av: nils

En S såklart, glömde skriva det. Beställde även jeansskjortan Wood#9 som ser snarlik ut i modellen, och den satt betydligt bättre.



Så förhoppningsvis var det kanske endast ett fabriksfel på just den jag fick hem, synd annars på en sådan fin skjorta.

2010-05-03 @ 19:40:39
Postat av: Hugo

Ja, den är väldigt fin. Small är väl 46 i och för sig, vilket skulle kunna förklara att den var för stor, att den var oproportionerlig är å andra sidan svårt att förklara.



Hugo

2010-05-04 @ 08:55:51
URL: http://[email protected]
Postat av: Oliver

Just den skjortan du har på bild här är även en av de jag beställde, och fick hem idag. Alla skjortor förutom den satt bra, men just den röda var - som det sägs här - kort och mindre i storleken än de övriga. Nu överväger jag att behålla den, men det var ingen höjdare.



Oliver

2010-05-04 @ 19:01:01
Postat av: Hugo

Jag tycker att det låter som ett fabriksfel och rekommenderar er att höra av er och reklamera skjortorna. Detta är inte en slump att ni båda fått feltillverkade skjortor av samma modell och färg.



Hugo

2010-05-04 @ 20:47:05
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: nils

Fick detta svar från 16th Collection



"Modellen Wood #11 har vi haft lite problem med vad gäller krympning i tvätten. Detta har gjort att vi rekommenderar våra kunder att gå upp en storlek. Då längden på skjortan har krympt mer än bredden så kan modellen upplevas något stor vad gäller de olika måtten på bredden. Exempelvis midjemåtten. Detta har dock åtgärdats och till nästa släpp av Wood #11 som nu är utsåld så kommer passformen likna Wood #9 och alla andra skjortor. Detta då alla modeller skärs från en och samma form. Nedan kommer ett automatiskt utskick med ditt returnummer samt anvisningar för retur.



Vänligen,

Lian"

2010-05-05 @ 14:07:06
Postat av: Hugo

Det lät väl ändå ganska bra, hoppas det löser sig.



Hugo

2010-05-05 @ 16:20:25
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0