Dagens Outfit: Färgglad hyllning till den italienska sensommaren



Såhär efter gårdagens inlägg om lite mer casual mode, kändes det rätt att posta ett riktigt Italian inlägg med den alltför ofta återkommande Boglioli-kavajen som bas. Färgerna är många men se hur bra skorna och halsduken fungerar med glasögonbågarna. För övrigt så går filmen Notorious med Cary Grant och Ingrid Bergman, på Svt1 klockan tolv inatt. Jag minns att det var någon som frågade om den gråa kashmirslipsen med färgglada prickar, som fanns med på bild i inlägget Propra plagg i ett lekfullt utförande. Jag kunde då inte svara på varifrån den var men den slips som ni ser i dagens utstyrsel är från Berg & Berg och åtminstone ganska lik.

Kavaj:
Boglioli Skjorta: Barba Byxor: Incotex Skor: Sutor Mantellassi Halsduk: Alfredo Pria Glasögon: Polo Ralph Lauren Slips: Berg & Berg

Hugo

Kommentarer
Postat av: A

Hej! Var finns Boglioli-kavajen, vad kostar den och vilket material är den i? Tacksam för svar!

2010-01-21 @ 00:06:21
Postat av: Kalle

väldans trevlig blogg det här!

Postat av: Gabriel

A: Boglioli går att införskaffa hos Hans Allde eller Gabucci. Just denna kavajen är det inte säkert att de säljer fortfarande, men däremot mycket liknande modeller, oftast i 100% kashmir. Priset ligger däremot en bra bit över 10 tusen, skulle jag tro. Gabucci har däremot rea för tillfället så gå dit och fynda.



Gabriel, Style by Lindberg

2010-01-21 @ 20:20:59
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0