Tips: 6 x Julklappar för 0-500 kronor


Mössor från Weekday för endast 80 kronor styck.

När det kommer till billiga julklappar blir accessoarer ett återkommande val. Det kan vara alltifrån ett billiga armband till någon kompis, till dyrare mössor till lillbrorsan. Sedan finns också några mellanting som flätade läderbälten på Herr Judit och mössor från Weekday. Just Weekday är ett väldigt bra ställe att gå till när det handlar om billigare julklappar och man kan hitta flertalet snygga julklappsartiklar för mindre än 500 kronor. Ett exempel är deras mössor som finns på bild överst i inlägget. Stumpor är annars något som återkommer på önskelistor jul efter jul och lite dyrare, roliga alternativ finns absolut. Istället för att köpa ett tio-pack svarta H&M-strumpor känns det nog roligare för många att ge bort ett par lite smått excentriska Falke-strumpor.


Tröja: Stickad tröja från Weekday för 500 kronor som lite för många redan har införskaffat under hösten, till en kompis kan det vara en riktigt bra present ändå. 

Mössor:
Mössor behöver alla den här tiden på året. De på översta bilden är från Weekday och kostar 80 kronor. På den nedre bilden är en från Boomerang för 400 kronor.

Skärp:
Detta är från Anderson's, finns många fina skärp på Herr Judit för 150-250 kronor.

Strumpor:
Ribbade business-strumpor med kontrasterande ränder, finns några olika alternativ på NK, dessa är från Falke och kostar 180 kronor.

Hugo

Kommentarer
Postat av: Tom

Tja Hugo! Tom här, Jacobs kompis då. Tänkte bara göra en önskan om ett skärpinlägg. Typ var man hittar dom och visa nåra schyssta bälten. Tänkte mej mera så kallade "ribbonbelts" Men grattis oxå!

2010-12-06 @ 19:27:02
Postat av: Anonym

Falke är tyskt.

2010-12-07 @ 00:00:11
Postat av: Hugo

Tom: Jag kan absolut tänka mig att skriva lite om ribbonbälten. Det som nog kommer göra dig besviken är att de är fasligt dyra.(anonym): Självklart, misstag från min sida.Hugo

2010-12-07 @ 20:08:57
URL: http://stylebylindberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0