Vår/Sommar 2011: Vårens sko från Palladium


Den klassiska modellen i den klassiska färgen.

Palladium-kängan är en sko vars trendfaktor har gått upp och ned alltsedan 1949 då märket grundades. Efter att helt ha varit borta under de senaste fem-tio åren är den plötsligt på väg att återfå en anhängarskara att jämföra med den under 1970- och 1990-talet. En potentiell anledning till detta är att samarbetet med Neil Barret har gett märket det strålkastarljus det behövde. Till i vår är det en utmärkt sko som tack vare sin robusta sula kan användas så tidigt som i mars. Många bär Converse den här tiden på året så det är naturligtvis lika möjligt att bära Palladium-kängorna året om. Jag skulle i vilket fall som helst inte rekommendera någon att bära dessa så länge det ligger snö på gatorna. 699 kronor kostar de på NK Street och de finns i flera färger. En låg modell finns också men än så länge har jag inte fallit för den. Mitt tips är att matcha med khakifärgade chinos och armé- eller skinnjacka för bästa resultat.


En av vårens snyggaste skor signerade Palladium, 695 kronor på Aplace's butik på PUB.

Hugo


Kommentarer
Postat av: Martin

Jag vet inte, såg prinsen dra runt i ett par sådana i somras - ökade inte direkt mitt sug.

2010-12-19 @ 21:22:02
Postat av: Johannes

Ruggigt snygga!

2010-12-20 @ 00:50:44
Postat av: Hugo

Martin: Ge dem ett par månader sen är du besatt av tanken på dessa kombinerade med en arméjacka och ett par khakis.



Johannes: Håller helt med dig, står överst på önskelistan.



Hugo

2010-12-20 @ 11:32:22
URL: http://[email protected]
Postat av: Jay

Kommer aldrig någonsin dra på mig ett par Palladium. I mitten på 90-talet skulle alla förortsungar och kickers ha Palladiumskor, kostymbyxor och Aqua Limonetröjor.



Mår fortfarande illa varje gång jag ser ett par :D

2010-12-20 @ 14:08:59
URL: http://svenssonsbild.tumblr.com
Postat av: http://thepreppies.wordpress.com/

http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/http://thepreppies.wordpress.com/

2012-01-28 @ 18:32:48
URL: http://http://thepreppies.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0