Dagens Outfit: Urban Italian 2.0

 

 

Här kommer en liten uppföljare till förra månadens Urban Italian. Känslan är den samma och detaljerna doftar välklädd, Italiensk kontorsgubbe lång väg. Idén till att mixa byxorna och kavajen tog jag rakt av från en mycket trevlig manolo-outfit. Halsduken kommer ifrån en gammal Margiela collection och den är i kashmir på ena sidan och silke på den andra. En scarf som jag själv gärna skulle vilja ha virad kring min hals i vinter. Liknande halsdukar i både ull och silke kan det anglofila accessoarspecialisten Drakes erbjuda. En dubbelknäppt kavaj är något som jag förespråkat tidigare och en mörk sådan gör sig – liksom i denna outfit – mycket bra med en ljusare byxa med ett dovt glencheckmönster. Angående skorna tycker jag att chukka boots  den stilfullaste vinterskon som går att hitta. Chukka bootsen funkar utmärkt till kostymen som till jeansen. 


Glasögon: Epos Milano Halsduk: Maison Margiela Dokumentportfölj: Delvaux Kavaj: Hickey Bröstnäsduk: Paul Stuart Skjorta: Finamore Napoli Slips: Drakes Skor: Edward Green Byxor: Incotex


Gabriel


Kommentarer
Postat av: F

Gillar denna mycket bättre, ser mycket Manolo ut! ;) Har dock svårt att se att jag skulle lyckas bära upp det så bra dock..

2009-10-06 @ 22:21:12
Postat av: Fredde

Länka mig gärna till sidan där du fann kavajen, den är sjukt fin! Går det att köpa Hickey online?



Snygg outfit!

2009-10-08 @ 09:17:04
Postat av: Gabriel

Fredde: Här är länken till kavajen:



http://www.hickeystyle.com/website/dept.asp?s_id=2&dept_name=sport+coats&dept_id=4149&WT.svl=deptnav1



och man kan köpa den därifrån också om man är beredd på att betala si så där 7500 kronor exk. frakt.



F: Jag har också svårt att klä mig i lite mer dressade kläder som drar åt det italienska hållet. Ja, man får nog vänta tills man är en gammal farbror.



Gabriel, Style by Lindberg

2009-10-08 @ 09:33:04
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0