Dagens Outfit: Lite tidigt att längta till våren?


Vi trotsar kylan med en outfit i sann milanes-anda och tar fram tassel-loafersarna ur garderoben för första gången på länge. Eller ja, med garderoben menar jag då det bildarkiv med mappar för diverse kläder ämnade för outfits. Dessa ligger i mappen skor >> loafers. Ben Silver som är en storfavorit vad gäller glasögon är delaktiga i skorna då det är ett samarbete mellan dem och Alden som lett fram till detta. Till dem nyttjar vi en ljusblåskjorta från dagens andra samarbete, Monocle for Oliver Spencer, mörkblå byxor från Incotex och en krämfärgad kavaj från Andreas Murkudis. Dessutom använder vi en scarf och ett par glasögonen i accessoar-väg, plus den lilla nyckelkedjan vill säga. Klassiska Moscot Lemtosh ger denna outfit en lite mognare och mindre brattig ton vilket

Byxor:
Incotex Skor: Alden for Ben Silver Skjorta: Monocle for Oliver Spencer Kavaj: Andreas Murkudis Glasögon: Moscot Scarf: Paul Smith

Gabriel och Hugo

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Moscot-bågarna är verkligen snygga. Man blir allt lite sugen!



Fredrik

2009-10-19 @ 21:53:42
URL: http://ourclothes.blogg.se/
Postat av: Seb

Var kan man köpa skorna. ÄR på jakt efter ett par tassel loafer men tyvärr inte hittat några som passat i smaken. Dessa verkar var vad jag är ute efter, dvs ett par som är lite smalare och inte så klumpiga.

mvh

seb

2009-10-20 @ 15:58:48
Postat av: Gabriel

Seb: Just dessa skor går inte att köpa i Stockholm, men liknande kan man hitta från Crocket and Jones som finns att köpa på Grafford som ligger på humlegårdsgatan.



Gabriel, Syle by Lindberg

2009-10-20 @ 17:16:01
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Seb

OK, vilken är modellen (gällande C&J). Har ett par, Hallam, vilket jag är väldigt nöjda med men tyvärr inte hitta några tasselloafers i samma modell.

mvh

seb

2009-10-25 @ 20:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0