Our Legacy a/w 09 och s/s 10


Our Legacy har presenterat sin kommande vårkollektion på Köpenhamns modevecka. Likheterna är många men varför byta ut ett vinnande koncept? Förbättringar har dock gjorts på ett antal punkter och skor och väskor ser bättre ut än någonsin. Mössor och flertalet stickade produkter ingår i kollektionen och denimskjortor som fanns med i s/s 09 och i den höstkollektion som snart ska komma till butikerna (se bilden), finns likaså med i nästa vårs garderob.



Jag sitter själv och funderar på om man ska springa iväg och bränna ett och två på en denimskjorta från deras höstkollektion eller vänta och se om det snart är någon outlet med s/s 09 skjortorna i sortimentet. Där fanns ju som bekant två riktigt snygga denimskjortor. Eventuellt skulle man kunna vänta till i jul och hoppas att något finns nedsatt då men det blir nog svårt att hitta något i storlek small då. Mitt sista alternativ är att man har turen att hitta någon schysst jeansskjorta på Urban Outfitters för halva priset men det kan nog också bli svårt. Just nu längtar jag bara på att få komma hem och dra på mig några rena kläder. Gärna något somrigt och enkelt som ändå fungerar på en fin middag, gärna min vita oxfordskjorta från Our Legacy...

Hugo

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Ah, så fint, blir nog till att slå till på den tredje längst ner från vänster, har alltid velat ha en skjorta med club-krage.

2009-08-07 @ 19:46:19
URL: http://ourclothes.blogg.se/
Postat av: Hugo

Jo, jag äger en mycket lik från Our Legacy. Fungerar med vit krage och du kan knäppa av och köra murarkrage eller knäppa på en blå krage som medföljer.



Hugo

2009-08-08 @ 00:34:58
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Jo, okej. Hoppas även att de fortsätter med sina fina oxfordskjortor nästa säsong, hann aldrig slå till på någon i år.

2009-08-09 @ 20:33:53
URL: http://ourclothes.blogg.se/
Postat av: Hugo

Det gör de troligen men jag har faktiskt inte sett någon hittills. Den skjorta jag talade om är en ljusblå Oxford och jag äger även en vit från Our Legacy som du kommer kunna se på bild snart. Med andra ord är inte en Oxfordskjorta högsta prioritet om jag ska köpa från Our Legacy.



Hugo

2009-08-09 @ 21:28:43
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Hugo

Jag har faktiskt inte sett någon Oxfordskjorta i deras kollektion hittills men troligen finns det någon. Skjortan jag nämnde var i Oxford och jag äger likaså en vit Oxford från Our Legacy som du kan se på bild snart. Med andra ord är det inte Oxfordskjortor jag letar efter i Our Legacys sortiment i höst. Den vita var för övrigt ett riktigt kap för 200 spänn på en utförsäljning.



Hugo

2009-08-09 @ 21:37:45
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Hugo

Oj där blev det lite knäppt men jaja...

2009-08-09 @ 21:38:20
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Ja okej, får hoppas att det kommer till SS/10. Ja jäklar, där hade du allt tur, 200 spänn är inte alltför mycket :)

2009-08-10 @ 11:08:46
URL: http://ourclothes.blogg.se/
Postat av: Hugo

Nej verkligen inte dessutom var det en x-small vilket inte längre tillverkas. Men varför ska du köpa en Oxfordskjorta från just Our Legacy? Polo Ralph Lauren har billigare. Men lyd då mitt råd att köpa slim fit.



Hugo

2009-08-10 @ 12:23:17
URL: http://stylebylindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0